Soutěž Arte Emoción Tisk E-mail
Stáž na prestižní umělecké univerzitě v Madridu je první cenou soutěže ARTE EMOCIÓN, kterou pro studenty Akademie výtvarných umění v Praze vyhlásil český importér značky SEAT.
O vítězi ARTE EMOCIÓN porota rozhodla 3. května a výsledky svého rozhodnutí byly ohlášeny při slavnostním zahájení vernisáže výstavy soutěže. Autora nejlepšího díla, Martina Krajce z ateliéru malby Vladimíra Skrepla, autora univerzálního rámu z imitovaných blatníků a dvou maleb, čeká stáž na umělecké škole v Madridu, doplněná na přání rychlokurzem španělštiny. Druhý v pořadí, Ivan Svoboda z ateliéru monumentální tvorby Jiřího Příhody, autor jednoho z videí, se může těšit na nový notebook Asus a cenou za třetí místo pro Magdalenu Natalii Kwiatkowskou za video s dobrými radami pro řidiče je poukaz na nákup výtvarných potřeb za 10 tisíc korun.
Výstava probíhá ve dnech 14.- 18. května 2007 v Moderní galerii AVU (U Starého výstaviště 188, Praha 7). V červnu poputují výtvarná díla inspirovaná značkou SEAT do Brna, kde budou vystavena v rámci automobilového veletrhu ve Wannieck Gallery, v létě je čekají ještě tři putovní výstavy na různých místech České republiky.